Керівник гуртка: доктор філософії, доцент кафедри ХТГРС – ГОНЧАР Юлія Миколаївна
Контакти для зв’язку поза освітнім процесом: yuliia.honchar@tsatu.edu.ua
Графік зустрічей: щоп’ятниці 6 пара за звичним для занять ZOOM лінком

За результатами діяльності гуртка у 2024-2025 н.р. опубліковано:

1) Яблоновський В.К., Гончар Ю.М. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРОТЕЇНОВИХ БАТОНЧИКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ІЗОЛЯТУ ГОРОХОВОГО БІЛКА ЯК НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ. ІІ Міжнародна науково-практична конференція «ІННОВАЦІЙНІ ТА РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ». ПДАУ, м.Полтава. 24 грудня 2024 року. С. 144-145 (http://dspace.puet.edu.ua/bitstream/123456789/14751/1/%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D1%8C%202pdf.pdf)

2) Гончар Ю.М. ВИКОРИСТАННЯ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ ДЛЯ РОЗРОБКИ БЕЗЛАКТОЗНИХ СОУСІВ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД У СТАЛОМУ ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Міжнародна конференція «EDUCATION AND SCIENCE IN THE FACE OF CHALLENGES AND THREATS. THE CONTRIBUTION OF YOUNG SCIENTISTS TO SUSTAINABLE DEVELOPMENT» 21 – 22 листопада 2024 року. С. 281-282 (https://drive.google.com/file/d/17mXzD7_G3-2f6XifZRXTxdMOWHrOes-g/view?usp=drive_link)

Заходи заплановані на 2025-2026 н.р.:
онлайн-зустріч 25 вересня 2025 року з Шестаковою Оксаною, практикуючою нутриціологинею, магістеркою з «Нутриціології» на тему: “Труднощі та можливості нутриціолога у застосуванні індивідуалізованого підходу до харчування” (https://www.instagram.com/p/DL5BwavMEBI/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==)