Студенти вивчають 58 дисциплін у тому числі: «Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби», «Технологія молока та молочних продуктів», «Технологія цукрового виробництва», «Технологія переробки і зберігання зерна», «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», «Технологія бродильних виробництв», «Технологія жирів та жирозамінників», «Технологія консервування плодів та овочів», «Технологія зберігання плодів та овочів», «Холодильна технологія», «Технічна мікробіологія», «Екобезпека продовольчої сировини та харчових продуктів» та багато інших.

Лабораторна робота "Сепарування і нормалізація молока", 21сХТ 2017-2018н.о.
Лабораторна робота “Сепарування і нормалізація молока”, 21сХТ 2017-2018н.р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лабораторна робота "Вивчення впливу збагачення котлетного фаршу рослинною сировиною на якість готових виробів "IMG_9576

Лабораторна робота “Вивчення впливу збагачення котлетного фаршу рослинною сировиною на якість готових виробів “