Правила прийому на навчання до ТДАТУ у 2023 році

Мотиваційний лист для ХТ (приклад 1)

Мотиваційний лист для ХТ (приклад 2)

Мотиваційний лист для ХТ (приклад 3)

Мотиваційний лист для ГРС (приклад 1)

Мотиваційний лист для ГРС (приклад 2)

Мотиваційний лист для ГРС (приклад 3)

Спеціальності 181 “Харчові технології”, 241 “Готельно-ресторанна справа”

Терміни та форми навчання:

Бакалавр:

– на базі повної загальної середньої освіти: (для “Харчових технологій” та “Готельно-ресторанної справи”)

  • денна – 3 роки 10 місяців;
  • заочна – 4,5 роки.

– на базі ОКР «Молодший спеціаліст»: (Тільки для Харчових технологій)

  • денна – 2 роки;
  • заочна – 2,5 роки.

Магістр: на базі ОКР «Бакалавр» (Тільки для Харчових технологій):

  • денна – 1,5 роки
  • заочна – 1,5 роки.

Додатково є можливість отримати свідоцтво з робітничої професії “Бжільництво” та посвідчення водія з категорії “В”.

 

Після закінчення  університету випускники можуть займати посаду:

Харчові технологія:

  • технолог харчових виробництв;
  • інженер з контролю якості харчових виробництв;
  • начальник відділу стандартизації НАССР;
  • начальнику цеху,зміни;
  • завідувач виробничню лабораторією, інженер-лаборант;
  • завідувач лабораторії в науково-дослідних та проектно-конструкторських установах;
  • викладач вищого навчального закладу.

Готельно-ресторанна справа:

  • фахівець із гостинності в місцях розміщення (готелі, туристичні комплекси ті ін.);
  • фахівець із готельної справи;
  • фахівець із ресторанної справи.