«Харчові технології» https://www.youtube.com/watch?v=L1qmoYcDwx0&t=193s

“Готельно-ресторанна справа ” https://www.youtube.com/watch?v=UOjR18CSMWE&t=1s

Факультет агротехнологій та екології ТДАТУ відзначив 11-річчя

Напрям підготовки “Харчові технології “, “Готельно-ресторанна справа”

Терміни та форми навчання:

Бакалавр:

– на базі повної загальної середньої освіти: (для “Харчових технологій” та “Готельноресторанної справи”)

денна – 4 роки;

заочна – 4,5 роки.

– на базі ОКР «Молодший спеціаліст»: (Тільки для Харчових технологій)

денна – 2 роки;

заочна – 2,5 роки.

Магістр: на базі ОКР «Бакалавр»:(Тільки для Харчових технологій)

денна – 1,5 роки

заочна – 1,5 роки.

Додатково є можливість отримати свідоцтво з робітничої професії “Бжільництво” та посвідчення водія з категорії “В”.

Після закінчення  університету віипускники можуть обіймати посаду

Харчові технологія

  • технолог харчових виробництв;
  • інженер з контролю якості харчових виробництв;
  • начальник відділу стандартизації НАССР;
  • начальнику цеху,зміни;
  • завідувач виробничню лабораторією, інженер-лаборант;
  • завідувач лабораторії в науково-дослідних та проектно-конструкторських установах;
  • викладач вищого навчального закладу.

Готельно-ресторанна справа

  • керівник  готельно-ресторанного комплексу;
  • ресторатор;
  • топ-менеджер закладу готельно-ресторанного господарства;
  • організатор готельної й ресторанної діяльності;
  • фахівець із конференц-сервісу;
  • фахівець з організації дозвілля та санаторно-курортної справи;
  • викладач вищого навчального закладу;
    9
  •  DSC_8543  DSC_8490  0-02-04-9f3547505b40233a73975be860f18c1e94c3bdff302bc731b76cd22657d05bb3_8dccc955  0-02-04-4b4aed6cea716dfa683baa708b9d61ae8408be4b5e75c8155da81f75ced0fabf_be390797  vуiber image viber image5 IMG-394338ff8da22c3b6abfc2dccf61c92d-V3  viber imавage  03