viber image
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ

Для студентів  спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» виробнича практика – це просто калейдоскоп яскравих подій і зустрічей. Адже робота в сфері готельно-ресторанної індустрії дуже цікава, ніяк не пов’язана з рутиною. Кожен день – новий досвід, нові люди, події, враження! В цій професії завжди треба бути в тонусі! Географія виробничої практики – це кращі підприємства індустрії гостинності […]

изображение_viber_2020-06-26_08-55-27
ONLINE-ЗУСТРІЧ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ІЗРАЇЛЕМ, ПРИСВЯЧЕНА ПРИНЦИПАМ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ В ЖИТТІ УКРАЇНЦІВ І ІЗРАЇЛЬТЯН

З недавнього часу харчування населення стало гострою проблемою сучасної дієтології. Нездорова їжа призводить до швидкої перевтоми, уповільнення розумової діяльності і, в кінцевому результаті, отримання цілого букету різноманітних захворювань. Яким же має бути здоровий раціон людини, щоб з їжею отримувати всі необхідні організму речовини, витримувати щоденні фізичні і психологічні навантаження? Цьому питанню була присвячена онлайн-конференція між […]

0-02-0a-3d7ddcb53ea1399892040387cf5f3a850c8499abaa7713605de69ead74052945_410017f
КРУГЛИЙ СТІЛ, ПРИСВЯЧЕНИЙ АКТУАЛІЗАЦІЇ ОПП БАКАЛАВРАТУ ТА МАГІСТРАТУРИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Активний розвиток технологій вимагає швидкого реагування системи вищої освіти. В ТДАТУ імені Дмитра Моторного актуалізація освітньо-професійних програм відбувається з урахуванням професійних вимог ринку праці. На цьому тижні кафедрою харчових технологій та готельно-ресторанної справи було організовано дистанційний круглий стіл з актуалізації структури і змісту освітньо-професійних програм зі спеціальності 181 «Харчові технології» першого та другого рівнів вищої […]

IMG_20180706_122044
ПІДСУМКИ РОБОТИ СТУДЕНТСЬКИХ ГУРТКІВ КАФЕДРИ ХТтаГРС В 2019-2020 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

Науково-дослідна робота студентів на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи є одним з головних напрямків процесу навчання, який обумовлює розвиток професійних якостей. Займаючись у наукових гуртах, студенти набувають корисного досвіду аналітичної, дослідницької, творчої роботи. Заняття студентських гуртків проводяться на базі лабораторії технології первинної обробки і зберігання продуктів рослинництва НДІ «Агротехнологій та екології» Таврійського державного агротехнологічного […]

0-02-05-dd64c60f131bb1843720b0e891399fff30ed32837cd32dac39968f6c4ce0f7d8_full
ВІТАЄМО ЗДОРОВЦЕВУ ЛЮБОВ МИКОЛАЇВНУ З ПЕРЕМОГОЮ У І ЕТАПІ КОНКУРСУ «КРАЩИЙ КУРАТОР АКАДЕМІЧНОЇ ГРУПИ ТДАТУ ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО 2020»!

В стінах університету на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбувся І відбірковий тур щорічного конкурсу «Кращий куратор академічної групи ТДАТУ імені Дмитра Моторного». У конкурсі взяли участь всі куратори академічних груп спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа». І етап конкурсу проходив як інформаційний звіт про роботу кураторів кафедри. Переможцями конкурсу за результатами […]

изображение_viber_2020-06-18_09-42-31
Атестація кваліфікованих робітників професії 8270 «Контролер харчової продукції»

Традиційно наприкінці навчального року відбулась атестація кваліфікованих робітників професії 8270 «Контролер харчової продукції». Для проведення атестації наказом ректора було призначено Державну кваліфікаційну комісію у наступному складі: Голова ДКК: Голова Севастьянович В. М. директор ТОВ НВП «ГРИБНІЙ ЛІКАР» Члени комісії: Бандура І. І. – к.с.-г.н., доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи; Андрущенко М. В. – […]

viber image47
ТЕЛЕМОСТ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА УЗБЕКИСТАНОМ, ПРИСВЯЧЕНИЙ МОДЕЛІ ПОВЕДІНКИ СПОЖИВАЧА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В УЗБЕКИСТАНІ

Під час пандемії формат дистанційної освіти став звичним для викладачів і студентів ТДАТУ імені Дмитра Моторного. 27 травня 2020 р. відбувся цікавий захід – у форматі телемосту наші студенти та викладачі змогли поспілкуватися з Фарходом Ахроровим – проректором по роботі з молоддю зі Самаркандського сільськогосподарського інституту (Узбекистан). Тема відеоконференції була присвячена «Моделі поведінки споживача харчових […]

изображение_viber_2020-05-27_20-47-06
ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ХТтаГРС ОБМІНЯЛИСЬ ДОСВІДОМ НА ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧІ З КЕРІВНИКОМ ПРОГРАМ З ІННОВАЦІЙ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА МІЖНАРОДНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЦЕНТРУ МАШАВ КАРМЕЛЬ ім. ГОЛДИ МЕЇР (ІЗРАЇЛЬ)

Креативність – професійна риса маркетологів, і ми вчимося разом з ними бути на зв’язку з цікавими особистостями, які розкривають нам таємниці буденного життя інших країн. Колектив кафедри ХТ та ГРС дуже дякує Легезі Д.Г., д.е.н., завідуючій кафедри маркетингу ТДАТУ ім. Дмитра Моторного, за можливість приєднатися до бесіди з Катериною Руденко, керівником програми інновацій та підприємництва […]

0-02-05-620885ff8fe1decac370e237a68214b3de7aa48df708cb170529812817ebf394_full
КУРАТОРСЬКІ ONLINE-ГОДИНИ НА ПЛАТФОРМІ ZOOM ЗІ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ТА «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

На кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної проводиться велика роз’яснювальна робота кураторів зі студентами всіх 10 академічних груп спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» з питань переходу на дистанційні освітні технології. Окрім групових чатів у Viber та Telegram, викладачі курирують навчання студентів на платформі Zoom шляхом організації web-конференцій. Це перший масштабний досвід дистанційного навчання […]