изображение_viber_2019-06-21_09-28-56
Кафедра ХТтаГРС – учасник урочистостей в ТДАТУ

Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ 21 червня 2019 р. прийняв участь в урочистостях з нагоди відкриття бюста Герою України Д.К. Моторному, ім’я якого присвоєно нашому університету. Відкриття пам’ятника Дмитру Моторному було приурочене до міжнародного науково-практичного форуму «Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції». Головною метою форуму стало обговорення поточного стану та перспектив […]

изображение_viber_2019-06-03_08-46-58
Державна атестація «Контролер харчової продукції»

У травні 2019 року закінчилось навчання слухачів курсів ліцензованої робітничої професії 8270 «Контролер харчової продукції». В 2018-2019 н. р. на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи навчались 20 слухачів, які по закінченню навчання успішно пройшли Державну атестацію і отримали кваліфікацію «Контролер харчової продукції» 3 розряду. Під час занять на курсах слухачі поглибили знання органолептичних, фізико-хімічних, […]

74
Екскурсія до господарств

29 травня 2019 року відбувся виїзд на екскурсії викладачів та студентів  з ВНЗ південно-східної України до господарств Кам’янка Дніпровського району Запорізької області ( ТОВ “Агрокоїн”, ФОП Шкрібляк “FreshSalat”).

изображение_viber_2019-05-29_08-21-19
Науково-практична конференція “Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції “

28 травня 2019 року за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP відбулась міжвузівська студентська науково-практична конференція “Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції “. В конференції взяли участь викладачі та студенти півдня та сходу України: Миколаїв, Одеса, Херсон, Мелітополь. В цілому, близько 100 учасників.

896
До ТДАТУ ім. Дмитра Моторного завітали гості з Мелітопольського вищого професійного училища

Уже вдруге цієї весни за ініціативою досвідчених викладачів Мелітопольського вищого професійного училища Кардашової Наталі Григорівни та Пачіної Наталії Єгорівни на запрошення кафедри ХТ та ГРС Таврійського ДАТУ ім. Дмитра Моторного 24 травня 2019 року відвідали майбутні кухарі-бармени другого року навчання. Завідуюча кафедрою харчових технологій та готельно-ресторанної справи д.т.н., професор Прісс Олеся Петрівна розповіла майбутнім випускникам […]

ыв
Мелітопольське вище професійне училище в ТДАТУ ім. Дмитра Моторного

22 травня 2019 року до Таврійського ДАТУ ім. Дмитра Моторного на запрошення кафедри ХТ та ГРС, завітала група майбутніх кухарів-кондитерів другого року навчання з Мелітопольського вищого професійного училища (на базі 10, 37, 40 ПТУ). Метою візиту було знайомство випускників із напрямами підготовки, за якими на сьогоднішній день, готує фахівців ТДАТУ. Майбутні випускники вищого професійного училища […]

viber image 2019-05-17 , 09.12.30 - копия
Торговий форум АгротериторіЯ

17 травня 2019 року на теріторії ТДАТУ ім. Дмитра Моторного пройшов II Торговий форум “Агротеріторія”. Організатор – Український проект бізнес-розвитку плодоовочевництва. 

786
ЗАВІТАЙТЕ В НАВЧАЛЬНЕ КАФЕ НА ДЕГУСТАЦІЮ НАЦІОНАЛЬНИХ СТРАВ!

З 13 травня по 22 травня в ТДАТУ проходить надзвичайний фестиваль FEST «Діалоги культур», приурочений до «Всесвітнього дня культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку». В Навчальній лабораторії кафедри ХТтаГРС ви можете скуштувати смаколики Азербайджанської, Болгарської, Вірменської, Української, Татарської, Чеської, Грецької та Польської кухонь! Запрошуємо всіх на дегустацію!

57183779_532111577620930_8495679391500599296_n
Вітаємо Сокота Олександра з перемогою в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології»!

В Харківському державному університеті харчування та торгівлі з 10 по 12 квітня 2019 р. проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології». В цьому інтелектуальному марафоні прийняли участь 58 студентів 2-4 курсів з 24 закладів вищої освіти України. Таврійський державний агротехнологічний університет представляв студент 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Олександр Сокот. Він […]

viber image 2019-04-26 , 08.39.33
Магістри спеціальності «Харчові технології» здобули призові місця в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади

В Національному університеті біоресурсів і природокористування України пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації  «Якість, стандартизація та сертифікація». Серед 52 учасників Олімпіади магістри спеціальності «Харчові технології» ТДАТУ Діана Бартиш і Влад Карнаушенко показали міцні знання і були відзначені дипломами та грамотами Міністерства освіти і науки України. Діана зайняла почесне 3 місце, відзначене грамотою та […]