На кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулась атестація здобувачів вищої освіти дуальної форми навчання. Студенти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» виступали зі звітами про своє дуальне навчання. Доповідали про свою роботу на українських та закордонних підприємствах здобувачі наступних груп 21 сХТ Володимир Назарько, 11 МБХТ Діана Подзега, 12 МБХТ Яна Коробова, 21 МБХТ Карина Бичек, 41 ХТ Анна Дума  та 41 ГРС Марія Подлипинець.

 Дуальна освіта – це освітній підхід, який поєднує теоретичне навчання у навчальному закладі з практичною роботою на робочому місці. Учні, які отримують дуальну освіту, проводять частину свого часу в учбовому закладі, а частину – на робочому місці у підприємстві чи організації.

Цей підхід дозволяє учням отримувати не лише теоретичні знання, але й практичні навички, роблячи їх готовими до викликів реального ринку праці. Дуальна освіта часто використовується в професійній освіті та навчанні, спрямованій на підготовку студентів до конкретних професій чи галузей індустрії.

Всі студенти надали позитивну оцінку дуальної системи та бажання і надалі продовжувати своє навчання на дуальній формі. Результати проведенної атестації здобувачів свідчать, про високий рівень теоретичних та практичних знань.