15-16.02.2024 р. відбулось проведення атестаційних кваліфікаційних екзаменів  та проведення захисту дипломних проектів для здобувачів заочної форми навчання ННІ ЗУП першого ( бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальностей  241 Готельно-ресторанна справа  та 181 Харчові технології . ГОЛОВА ЕК: директор українсько-іспанського ТОВ “Урожай”, директор і засновник ТОВ «Майстерня пончиків» ПУЧКОВ  Олексій Володимирович

19-23.02.2024р. відбулось проведення захисту кваліфікаційних робіт  для здобувачів заочної форми навчання ННІ ЗУП  та денної форми навчання  другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології за ОПП Індустрія здорового харчування    ГОЛОВА ЕК: д.т.н. ЄВЛАШ Вікторія Владленівна  завідувач кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Державного біотехнологічного університету.

Екзаменаційні комісії відзначили, що  відповіді випускників на питання атестаційного кваліфікаційного екзамену засвідчують їх ерудицію, знання з теоретичних питань та вміння застосовувати їх в своїй галузі. Кваліфікаційні роботи відповідають вимогам щодо змісту та оформленню, написані з  дотриманням затвердженого плану, містять матеріали конкретного дослідження теми, мають обґрунтовані висновки та пропозиції. Здобувачі вищої освіти мають достатню теоретичну і практичну підготовку.

Кваліфікація професорсько-викладацького складу ТДАТУ, методичне забезпечення освітнього процесу дозволяють вести якісну підготовку фахівців у відповідності з кваліфікаційними вимогами щодо підготовки здобувачів,  як першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальностей  241 Готельно-ресторанна справа  та 181 Харчові технології, так і другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 – Харчові технології ОПП – Індустрія здорового харчування факультету агротехнологій та екології ТДАТУ.