Вручення дипломів магістрам Харчові технології та Цивільна безпека 6_ 04_ 2018 г.

методичні рекомендації до виконання магісторских робіт

Наказ № 1691-С

Згідно наказу № 1691-С від 07.11.2017 термін дипломування з 15.01.2018 по 17.02.2018 р.

15 лютого 2018 року магістри спеціальності “Харчові технології” заочної форми навчання Кувічка Є.О., Куріпка І.М., Малюта О.П. та Свістун О.С.  склали комплексний державний кваліфікаційний екзамен.

IMG_9330 IMG_9338 IMG_9342

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кириченко Є.І. (21МБХТ). Тема дипломної роботи “Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму”. Керівник – к.т.н., доцент Григоренко О.В.

Гнусін О.С. (21МБХТ). Тема дипломної роботи “Обгрунтування технології зберігання кабачків у модифікованому газовому середовищі “Xtend”. Керівник – д.т.н., доцент Прісс О.П.

Павріанідіс Л.В. (21МБХТ). Тема дипломної роботи “Обгрунтування використання розчинів нанометалів при зберіганні плодів груші”. Керівник – к.с.-г.н., доцент Сердюк М.Є.

Онисковець Ю.А.(21МБХТ). Тема дипломної роботи “Обгрунтування способів та режимів попереднього охолодження зерняткових плодів”. Керівник – к.с.-г.н., доцент Сердюк М.Є.

Захист відбудеться  23.02.2018р.

 

Робота над дипломними роботами проводиться постійно в лабораторіях кафедри.

Магістри працюють у лабораторії

IMG_2147

IMG_2763

IMG_2144