• en 
    • uk 
  •  
  •  
  •  
  •  
Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Про кафедру
    • Історія кафедри
    • Сторінка завідувача
    • Положення про кафедру
    • Моніторинг оцінювання академічної доброчесності
    • Контакти
    • Галерея
  • Новини
  • Склад кафедри
  • Навчання
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Дисципліни. Готельно-ресторанна справа (ОПП 2021)
    • Дисципліни. Харчові технології (Бакалавр)
    • Дисципліни. Індустрія здорового харчування (Магістр)
    • Дисципліни, що викладаються на інших освітніх програмах
    • Дисципліни. Харчові технології (Доктор філософії)
    • Результати анкетування з вибіркових компонентів ОПП
    • Посібники та підручники
    • Олімпіади
    • Кураторство
    • Взаємовідвідування занять
    • Відкриті заняття
    • Обговорення відкритих занять
    • Кваліфікаційні роботи
    • Курсові роботи та проекти
    • Дуальне навчання
    • Практика
  • Наука
    • Розробки кафедри
    • Проекти кафедри
      • Громадська організація «Інтеркультурне гастрономічне коло»
    • Наукові гуртки
    • Науково-практичні заходи
    • Статті викладачів
    • Співпраця
    • Звіти з науки
  • Лабораторії кафедри
    • Навчальна лабораторія «Навчальне кафе»
    • Спеціалізована навчальна лабораторія «Ресторанної справи»
    • Навчально-наукова лабораторія «Технологія продукції ресторанного господарства»
    • Навчально-наукова лабораторія біохімічних досліджень
    • Лабораторія мікробіологічних досліджень
    • Лабораторія культивування їстівних грибів
    • Навчально-наукова лабораторія бродильних виробництв
    • Лабораторія зберігання плодів та овочів
    • Лабораторія організації харчування
    • Навчальний готель
    • Філія кафедри на виробництві “Міжнародний навчально-оздоровчий центр “Роста”
  • Абітурієнту
  • Конференції
    • 2021 ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
      • Матеріали конференції
      • Сертифікати учасників конференції
      • Організаційний комітет конференції
    • 2020 Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
      • Матеріали конференції
      • Сертифікати учасників конференції
      • Організаційний комітет конференції
    • 2019 ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»
    • 2018 Міжнародна науково-практична конференція «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства»
      • Матеріали конференції
      • Організаційний комітет конференції
  • Стажування та підвищення кваліфікаціїї викладачів кафедри
  • Міжнародний напрямок роботи кафедри

Олімпіади 2022-2023 навчального року

Олімпіада з дисципліни «Технологія зберігання плодів та овочів»

Олімпіада з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів»

Олімпіада з дисципліни «Технологія бродильних виробництв»

Олімпіада з дисципліни «Холодильна технологія харчових продуктів»


Інформаційна довідка з планування предметних олімпіад першого туру 2022-2023

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Ми в соцмережах

Пошук

© 2025. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи. Всі права захищені.
  • Головна
  • Карта сайту
  • Умови використання
  • Доступ до публічної інформації