| Вибіркові дисципліни |
Кількість кредитів |
Форма підсумкового контролю |
| Дисципліна суспільно-політичного спрямування (обрати одну дисципліну) |
| ВК 1 |
- Політологія
- Соціологія
- Психологія
- Логіка та риторика
- Основи ораторського мистецтва
- Конфліктологія
- Психологія управління
- Релігієзнавство
|
3 |
Диф. залік |
| Майнор «Інженерія харчових виробництв» (обрати дві дисципліни) |
| ВК 2 |
- Інформаційні системи і технології в наукових дослідженнях.
- Технології розробки та проектування інтелектуальних систем
|
3 |
Диф. залік |
| ВК 3 |
- Інноваційний інжиніринг консервних підприємств
- Інноваційне обладнання консервної промисловості
|
3 |
Диф. залік |
| Майнор «Управління якістю та безпека харчових продуктів» (обрати 4 дисципліни) |
| ВК 4 |
|
4 |
екзамен |
| ВК 5 |
- Управління якістю продукції та технохімконтроль у консервному виробництві
- Технохімконтроль консервного виробництва
|
3 |
екзамен |
| ВК 6 |
- Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами
- Бренд-менеджмент
|
4 |
екзамен |
| ВК 7 |
- Прогнозування збереження якості сировини та консервованих продуктів
- Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості
|
3 |
екзамен |