Обов’язкові дисципліни Документи Викладач
1. Цикл загальної підготовки
ОК 1 Ділова іноземна мова  Робоча програма Силабус
ОК 2 Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності  Робоча програма Силабус
ОК 3 Методика викладання у ЗВО  Робоча програма Силабус
ОК 4 Біохімічні основи виробництва харчових продуктів  Робоча програма Силабус
2. Цикл професійної підготовки
ОК 5 Науково-дослідна робота  Робоча програма Силабус
ОК 6 Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів  Робоча програма Силабус
ОК 7 Оптимізація технологічних процесів галузі  Робоча програма Силабус
ОК 8 Дослідницький практикум (*у комплексі навчальною практикою)  Робоча програма Силабус
ОК 9 Дослідницький практикум  Робоча програма Силабус
ОК 10 Охорона праці в галузі та цивільний захист  Робоча програма Силабус
ОК 11 Наукові основи безвідходних технологій консервованої продукції  Робоча програма Силабус
ОК 12 Інноваційні технології консервованих продуктів  Робоча програма Силабус
ОК 13 Курсова робота  Робоча програма Силабус
2.1 Практична підготовка
ОК 14 Виробнича науково-дослідна практика  Робоча програма Силабус  

 

Вибіркові дисципліни Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Дисципліна суспільно-політичного спрямування (обрати одну дисципліну)
ВК 1
  • Політологія
  • Соціологія
  • Психологія
  • Логіка та риторика
  • Основи ораторського мистецтва
  • Конфліктологія
  • Психологія управління
  • Релігієзнавство
3 Диф. залік
Майнор «Інженерія харчових виробництв» (обрати дві дисципліни)
ВК 2
  • Інформаційні системи і технології в наукових дослідженнях.
  • Технології розробки та проектування інтелектуальних систем
3 Диф. залік
ВК 3
  • Інноваційний інжиніринг консервних підприємств
  • Інноваційне обладнання консервної промисловості
3 Диф. залік
Майнор «Управління якістю та безпека харчових продуктів» (обрати 4 дисципліни)
ВК 4 4 екзамен
ВК 5
  • Управління якістю продукції та технохімконтроль у консервному виробництві
  • Технохімконтроль консервного виробництва
3 екзамен
ВК 6
  • Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами
  • Бренд-менеджмент
4 екзамен
ВК 7
  • Прогнозування збереження якості сировини та консервованих продуктів
  • Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості
3 екзамен