Обов’язкові дисципліни | Документи | Викладач | |
1. Цикл загальної підготовки | |||
ОК 1 | Ділова іноземна мова | Робоча програма Силабус | |
ОК 2 | Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності | Робоча програма Силабус | |
ОК 3 | Методика викладання у ЗВО | Робоча програма Силабус | |
ОК 4 | Біохімічні основи виробництва харчових продуктів | Робоча програма Силабус | |
2. Цикл професійної підготовки | |||
ОК 5 | Науково-дослідна робота | Робоча програма Силабус | |
ОК 6 | Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів | Робоча програма Силабус | |
ОК 7 | Оптимізація технологічних процесів галузі | Робоча програма Силабус | |
ОК 8 | Дослідницький практикум (*у комплексі навчальною практикою) | Робоча програма Силабус | |
ОК 9 | Дослідницький практикум | Робоча програма Силабус | |
ОК 10 | Охорона праці в галузі та цивільний захист | Робоча програма Силабус | |
ОК 11 | Наукові основи безвідходних технологій консервованої продукції | Робоча програма Силабус | |
ОК 12 | Інноваційні технології консервованих продуктів | Робоча програма Силабус | |
ОК 13 | Курсова робота | Робоча програма Силабус | |
2.1 Практична підготовка | |||
ОК 14 | Виробнича науково-дослідна практика | Робоча програма Силабус |
Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
Дисципліна суспільно-політичного спрямування (обрати одну дисципліну) | |||
ВК 1 |
|
3 | Диф. залік |
Майнор «Інженерія харчових виробництв» (обрати дві дисципліни) | |||
ВК 2 |
|
3 | Диф. залік |
ВК 3 |
|
3 | Диф. залік |
Майнор «Управління якістю та безпека харчових продуктів» (обрати 4 дисципліни) | |||
ВК 4 |
|
4 | екзамен |
ВК 5 |
|
3 | екзамен |
ВК 6 |
|
4 | екзамен |
ВК 7 |
|
3 | екзамен |