Система освіти має враховувати потреби ринку праці, а роботодавці зі свого боку повинні ознайомитися з чинними освітніми програмами.
2025

Бакалавр

Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» галузі знань J «Транспорт та послуги» кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи 

Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Садівництво та виноградарство» першого (бакалаврського) рiвня вищої освiти за спецiальнiстю Н1 “Агрономія” з виробничниками.

Магістр

Протокол_Розширене засідання робочої групи з оновлення освітньо-професійної програми за спеціальністю 201 «Агрономія» другого (магістерського) рівня вищої освіти та стейкхолдерам_2025

2024

Бакалавр

Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи 

2023

Протокол_засідання робочої групи_ОПП_ГРС_17_04_2023p_

ПРОТОКОЛ обговорення проєкту ОПП «Геодезія та землеустрій» для другого (магістерського) рівня вищої освіти зі стейкхолдерами від 15.08.2023р.

Протокол засідання робочої групи з оновлення ОПП за спеціальністю 201 «Агрономія» другого (магістерського) рівня вищої освіти та стейкхолдерами (2023 р.).

2022
2021
2020
2019
  • Протокол_проектной_групи_Садівництво та виноградарство
  • Протокол обговорення ОПП з роботодавцями 181 ” Харчові технології” 2019
  • 2018