Зібрана інформація під час обговорення (відгуки, пропозиції від учасників круглого столу) слугують основою для удосконалення змісту та якості підготовки здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними програмами.
2022

2021

ПРОТОКОЛ №1 засідання «круглого столу» з обговорення освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» (кваліфікація: магістр з геодезії та землеустрою) від 28.10.2021 р.

Протокол засідання “круглого столу” щодо обговорення нової ОПП “Індустрія здорового харчування” другого (магістерського) рівня вищої освіти (2021 р.)

Протокол круглий стіл Екологія магістри 2021
Протокол_круглого столу «Актуальні проблеми та перспективи розвитку» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2021 р
2020
Протокол круглого столу ОП Геодезія та землеустрій 2020
Протокол круглого столу з працедавціями «Актуальні проблеми та стратегія розвитку спеціальності «Садівництво та виноградарство»_2020
Протокол_засiдання_круглого_столу_ОПП_Цивiл_на_безпека_бакалавр_2020
Протокол_засiдання_круглого_столу_ОПП_Цивiл_на_безпека_магiстр_2020
Протокол_круглого_столу_Екологiя
Протокол круглий_стiл_2_Садівництво та виноградарство
2019
Протокол засідання “круглого столу” щодо модернізації ОПП “Харчові технолгії” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (2019 р.)
Протокол № 1 круглого столу «Актуальні проблеми та перспективи розвитку» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від 12.06.2019 р.
Протокол засідання “круглого столу” щодо модернізації ОПП “Цивільна безпека” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (2019 р.)
Протокол_засiдання_круглого_столу Агрономія