Зібрана інформація під час обговорення (відгуки, пропозиції від учасників круглого столу) слугують основою для удосконалення змісту та якості підготовки здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними програмами.

Протокол_круглого столу «Актуальні проблеми та перспективи розвитку» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2021 р

Протокол круглого столу ОП Геодезія та землеустрій 2020

Протокол круглого столу з працедавціями «Актуальні проблеми та стратегія розвитку спеціальності «Садівництво та виноградарство»_2020

Протокол_засідання робочої групи з оновлення освітньо-професійної програми за спеціальн|стю 20 1 “Агрономія”

Протокол_засiдання_круглого_столу_ОПП_Цивiл_на_безпека_бакалавр_2020

Протокол_засiдання_круглого_столу_ОПП_Цивiл_на_безпека_магiстр_2020

Протокол_засiдання_круглого_столу_ОП_-Цивiльна_безпека-

Протокол_круглого_столу_Екологiя

Протокол круглий_стiл_2_Садівництво та виноградарство 

Протокол № 1 круглого столу «Актуальні проблеми та перспективи розвитку» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від 12.06.2019 р.

 Протокол_засiдання_круглого_столу Агрономія