Зібрана інформація під час обговорення (відгуки, пропозиції від учасників круглого столу) слугують основою для удосконалення змісту та якості підготовки здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними програмами.
2022
2021
Протокол круглий стіл Екологія магістри 2021
Протокол_круглого столу «Актуальні проблеми та перспективи розвитку» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 2021 р
2020
Протокол круглого столу ОП Геодезія та землеустрій 2020
Протокол круглого столу з працедавціями «Актуальні проблеми та стратегія розвитку спеціальності «Садівництво та виноградарство»_2020
Протокол_засiдання_круглого_столу_ОПП_Цивiл_на_безпека_бакалавр_2020
Протокол_засiдання_круглого_столу_ОПП_Цивiл_на_безпека_магiстр_2020
Протокол_круглого_столу_Екологiя
Протокол круглий_стiл_2_Садівництво та виноградарство
2019
Протокол засідання “круглого столу” щодо модернізації ОПП “Харчові технолгії” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (2019 р.)
Протокол № 1 круглого столу «Актуальні проблеми та перспективи розвитку» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від 12.06.2019 р.
Протокол засідання “круглого столу” щодо модернізації ОПП “Цивільна безпека” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (2019 р.)
Протокол_засiдання_круглого_столу Агрономія