photo_2021-10-03_21-00-00

   Вибір професії — важливий крок у житті учнівської молоді. Кожен прагне мати цікаву роботу, гарний заробіток, можливість реалізувати власний потенціал, побудувати кар’єру. Ми хочемо допомогти зорієнтуватись у складному лабіринті професій, уникнути помилок і розчарувань при виборі свого фаху.

   Звичайно ж, коли людина вибирає майбутню професію, величезну роль відіграють її особисті якості і схильності. Проте це далеко не все, що впливає на остаточний вибір. Які ж ще фактори мають значення у цьому процесі?

   2 жовтня 2021 року факультет агротехнологій та екології взяв активну участь в організації та проведенні професійного хайпу. Враховуючі «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, захід був організований на свіжому повітрі. З 10 години до ТДАТУ завітали учні міських шкіл, а з 12-ї велика родина Таврійського ДАТУ гостинно зустрічала школярів Мелітопольського району.

    Кожна спеціальність презентувала школярам основні компетентності, які вони зможуть опанувати протягом навчання з обраної спеціальності, а їх на факультеті сім, а саме “Агрономія”, “Екологія”, “Цивільна безпека”, “Харчові технології”, “Геодезія та землеустрій”, “Готельно-ресторанна справа”, “Садівництво та виноградарство”. Такий формат дуже сподобався відвідувачам, вони на декілька годин відчули себе справжніми студентами. Майбутні абітурієнти могли не тільки ознайомитися зі спеціальностями, а й взяти участь у майстер-класах і тренінгах, які були організовані на локаціях факультеу.

   Факультет Агротехнологій та екології презентував продукцію власного виробництва, а саме: зразки грибів з лабораторії грибівництва кафедри ХТГРС, мед з власної пасики університету, цукати з черешні,  а також школярам сподобалися  яблука в карамелі та смажені гриби, технологію цих та багатьох інших страв також опановують студенти факультету під час навчання. Майбутні абітурієнти могли на власні очі побачити справжній спецавтомобіль служби порятунку та геодезичні прилади. Також на одній з локацій було представлено зразки мікрогріну з пшениці, гороху, гірчиці, яблука наступних сортів: «Голден Делішес», «Семиренка», «Пінова», «Моді» та ще багато цікавого.

Загалом, усі учасники заходу отримали позитивні емоції та задоволення від щирого спілкування.

    Тож, бажаємо Тобі, Шановний Абітурієнт, зробити правильний вибір у своєму житті!

    Обирай ТДАТУ!

    Обирай АТЕ!

   Бо Саме Тут Твоя Мрія!

За матеріалами заступника декана АТЕ з ОВР Людмили Шлєіної

img_1759 img_1820 img_1838 img_1843

photo_2021-10-03_20-53-13 (2) photo_2021-10-03_20-53-13 (3) photo_2021-10-03_20-53-13 (4) photo_2021-10-03_20-53-13 photo_2021-10-03_20-53-14 (2) photo_2021-10-03_20-53-14 (3) photo_2021-10-03_20-53-14 (4) photo_2021-10-03_20-53-14 photo_2021-10-03_20-53-15 (2) photo_2021-10-03_20-53-15 (3) photo_2021-10-03_20-53-15 (4) photo_2021-10-03_20-53-15photo_2021-10-03_20-55-35