Патенти викладацького складу кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи

122063 Абсорбційна сушарка_2017

90567 Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі_2014

85031 Спосіб підготовки зелених овочів до зберігання_2013

59733 Антиоксидантна композиція для обробки плодових овочів перед зберіганням_2011

54289 Антиоксидантна композиція для обробки яблук перед зберіганням_2010

41177 Речовина для обробки плодових овочів перед зберіганням_2009

41412 Спосіб підготовки плодів кісточкових культур до зберігання_2009

42007 Антиоксидантна композиція для обробки плодів кісточкових культур перед зберіганням_2009

32164 Спосіб підготовки плодових овочів до зберігання_2008

31844 Речовина для обробки плодових овочів перед зберіганням_2008

31851 Речовина для обробки ягід і плодових овочів перед зберіганням_2008

31090 Спосіб підготовки ягід і плодових овочів до зберігання_2008

75270 Спосіб підготовки плодів до зберігання_2006

16271 Спосіб підготовки плодів насіннєвих культур до зберігання_2006

45076 Спосіб підготовки плодів до зберігання_2002