14 листопада 2020 року виповнилося 50 років завідувачці кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи, доктору технічних наук, професору Прісс Олесі Петрівні.
Шановна Олесю Петрівно!
Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи з великим задоволенням вітає Вас з 50-річчям! Прийміть наші найщиріші вітання з золотим Ювілеєм!
Бажаємо Вам зберегти високий життєвий ритм, енергію і оптимізм! Міцного здоров’я, яскравих ідей, реалізації нових масштабних проектів!
Понад 25 років тому Ви переступили поріг нашого університету.
Ми знаємо Вас як видатного вченого з багатим життєвим досвідом практичної роботи та життєвою мудрістю, турботливого керівника, чуйну колегу. Ваша висока організованість і вимогливість поєднані з доброзичливістю і душевною теплотою. Двері Вашого кабінету завжди відкриті для всіх, хто потребує Вашої ради, допомоги та підтримки.
Кажуть, що талановита людина талановита в усьому. До Вас, Олесю Петрівно, це може бути застосовано в повній мірі. У всіх сферах Вашої діяльності Ви прагнете до досконалості, не допускаєте поверхневого ставлення до справи.
Разом з навчальним процесом на кафедрі активно ведеться наукова робота, з’являються нові імена молодих науковців. Ваше мудре керівництво допомагає талановитим науковцям розкрити свій творчий хист, в повній мірі проявити в роботі свої професійні якості. Ви щедро ділитися зі студентами та аспірантами своїм багатим дослідним і життєвим досвідом. Незважаючи на зайнятість, Ви знаходите час особисто керувати дослідженнями молодих науковців, ставите перед ними завдання і допомагає шукати шляхи їх вирішення. Як результат – успішні захисти дисертацій, публікації в провідних наукових збірниках, участь в престижних науково-технічних конференціях.
Ви є головою і засновником громадської організації «Інтеркультурне гастрономічне коло», займаєтесь дослідженням, відродженням та популяризацією кулінарних традицій народів світу, збереженням гастрономічної спадщини, розвитком науково-дослідницької діяльності в цьому напрямку.
Ваш Ювілей – чудова нагода для вираження наших щирих почуттів. Ще раз прийміть, шановна Олесю Петрівно, наші привітання і побажання Вам завжди зберігати в собі той величезний заряд позитивної енергії, який передається всьому колективу і допомагає з гідністю долати будь-які труднощі, які з’являються на нашому шляху.
Ми Вас любимо і вітаємо з Ювілеєм!
Ваш колектив кафедри харчових технологій
та готельно-ресторанної справи


