На кафедрі Харчові технології та готельно-ресторанна справа ТДАТУ 16.04.2024 в онлайн форматі відбувся звіт здобувачів дуальної форми навчання першого ( бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальностей  241 Готельно-ресторанна справа  та 181 Харчові технології та другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 – Харчові технології за ОПП – Індустрія здорового харчування факультету агротехнологій та екології ТДАТУ.

Дуальна форма навчання поєднує теоретичну підготовку в навчальному закладі з практичним навчанням безпосередньо на виробництві чи у готелях та ресторанах, що дозволяє  студентам отримувати практичні навички, які відповідають вимогам ринку праці, та одночасно закріплювати теоретичні знання.

Навчання відбувалось на основі:

  • Готельно-расторанного комплексу Hotel The Square,
  • Сімейної ферми Obst und Gemuse GRIESHOP, яка займається вирощуванням, переробкою, фасуванням та пакуванням харчової продукції для таких торгових марок як EDEKA, Globus, Norma
  • Підприємство ТОВ Квас Бевериджес ( ТМ «Ярило»)
  • Притулок Caritas

Здобувачі поділились своїм  досвідом у реальних умовах, де вони мали можливість спілкуватися з професіоналами галузі, краще розуміти вимоги та виклики професії, щоб підвищити свою готовність до працевлаштування після закінчення навчання.