Інформація щодо участі у
Міжнародній науково-практичнії інтернет-конференції
«Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
До участі в конференції запрошуються викладачі й співробітники закладів освіти, науково-дослідних установ, здобувачі наукових ступенів, докторанти, аспіранти, магістранти та студенти, фахівці і керівники харчових, переробних, сільськогосподарських підприємств, готелів і ресторанів.
Планується робота таких секцій:
1.Тенденціїта перспективи розвитку обладнання харчових і переробних виробництв.
2.Удосконалення процесів і технологій виробництва харчової продукції та переробки сільськогосподарської сировини.
3. Проблеми безпеки та якості харчової продукції.
4. Інноваціїпідприємств готельно-ресторанної індустрії.
Для участі в інтернет-конференції необхідно надіслати на електронну адресу оргкомітету до 14 листопада 2020 р. такий комплект документів:
1.Заявку на участь у конференції(окремо на кожного учасника).
2.Матеріали (в електронному вигляді українською, російською або англійською мовою).
3.Копію документа про сплату вартості видання матеріалів конференції.
Ім’я файлу заявки й файлу з матеріалами повинно складатись з номера секції та прізвища першого автора (наприклад: Заявка _Федоров_Секция_3.doc).
Зміст доповідей повинен відповідати тематиці конференції. Розглядатись будуть оригінальні, раніше не опубліковані матеріали.
Оргкомітет залишає за собою право редагувати матеріали, відхиляти такі, що не відповідають вимогам чи тематиці конференції та розподіляти їх по секціях.
Електронна адреса для відправки матеріалів: valentyna.zhukova@tsatu.edu.ua


