Через складні умови пандемії COVID-19 та обмежувальні заходи готельно-ресторанний бізнес вимушений працювати в форс-мажорних обставинах. З такою ситуацією масового зниження клієнтської активності представники індустрії гостинності ще не стикалася.

Щоб навчити майбутніх рестораторів механізмам подолання цих проблем, викладачі кафедри ХТ та ГРС постійно підвищують свої професійні знання на заходах неформальної освіти: тренінгах, семінарах.

Сухаренко О.І., доцент кафедри ХТ та ГРС пройшла навчання на семінарі «Управління рестораном 2020», де оволоділа ефективними інструментами з управління продажами, витратами, якістю, виробництвом і персоналом в ресторані в кризових умовах.

Олена Іванівна отримала багато практичних порад з вирішення конкретних проблем в ресторанному бізнесі і цьому обов’язково навчить студентів-рестораторів ТДАТУ імені Дмитра Моторного.

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.