Викладачі кафедри Харчових технологій та готельно-ресторанної справи активно використовують потенційні можливості неформальної освіти для підвищення свого професійного рівня. Систематична участь у семінарах, вебінарах, тренінгах, присвячених сфері HORECA,  розвиває і поглиблює наявний арсенал компетентностей викладачів.

Перехресне забруднення в закладах HoReCa — актуальне питання для закладів громадського харчування. Цій темі був присвячений HACCP-вебінар, на якому було розкрите актуальне законодавство України про харчову безпеку для ресторанного бізнесу, а також проаналізовані проблеми перехресного забруднення в закладах сфери HoReCa та шляхи їх вирішення.

 

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.

 

0-02-05-46618a51ae3514f1140d80d1e197e3dc5c63ad53e90ad8b9b313ef0ba37d48f2_3e16435f0-02-05-d298acb575909614aa47da29a2912168ccc3758661b4a0c306fe27088ea2e16a_f3b5eae0