Ресторанний бізнес як сегмент ринку послуг випереджає в динаміці свого розвитку інші галузі народного господарства. Це враховується в організації освітнього процесу для майбутніх рестораторів, яким потрібно знати сучасні тенденції та актуальні проблеми ресторанної галузі.

Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» було проведено гостьову лекцію від експерта в сфері HoReCa, власниці ресторану «ПАН І ПАНІ» Олени Василівни Рудченко. Під час лекції пані Олена охоче поділилася з молоддю секретами ефективності ресторанного бізнесу. Впродовж заняття студенти отримали максимум практичної інформації про інноваційні технології в ресторанному господарстві. В ході активної дискусії пані Олена надала відповіді на всі запитання.

 Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.