На кафедрі Харчові технології та готельно-ресторанна справа ТДАТУ 16.04.2024 в онлайн форматі відбувся звіт здобувачів дуальної форми навчання першого ( бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 181 Харчові технології та другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 – Харчові технології за ОПП – Індустрія здорового харчування факультету агротехнологій та екології ТДАТУ.
Дуальна форма навчання поєднує теоретичну підготовку в навчальному закладі з практичним навчанням безпосередньо на виробництві чи у готелях та ресторанах, що дозволяє студентам отримувати практичні навички, які відповідають вимогам ринку праці, та одночасно закріплювати теоретичні знання.
Навчання відбувалось на основі:
- Готельно-расторанного комплексу Hotel The Square,
- Сімейної ферми Obst und Gemuse GRIESHOP, яка займається вирощуванням, переробкою, фасуванням та пакуванням харчової продукції для таких торгових марок як EDEKA, Globus, Norma
- Підприємство ТОВ Квас Бевериджес ( ТМ «Ярило»)
- Притулок Caritas
Здобувачі поділились своїм досвідом у реальних умовах, де вони мали можливість спілкуватися з професіоналами галузі, краще розуміти вимоги та виклики професії, щоб підвищити свою готовність до працевлаштування після закінчення навчання.








