З 24.06.2024 р. по 27.06.2024р. відбулось проведення атестаційного кваліфікаційного екзамену  та проведення захисту дипломних проектів для здобувачів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальностей  241 Готельно-ресторанна справа  та 181 Харчові технології . ГОЛОВА ЕК: директор українсько-іспанського ТОВ “Урожай”, директор і засновник ТОВ “Майстерня пончиків ПУЧКОВ  Олексій Володимирович

За результатами ЕК  відповіді випускників на питання атестаційного кваліфікаційного екзамену засвідчують їх ерудицію, знання з теоретичних питань та вміння застосовувати їх в своїй галузі, також більшість бакалаврських кваліфікаційних робіт відповідають вимогам щодо змісту та оформленню, написані з  дотриманням затвердженого плану, містять матеріали конкретного дослідження теми, мають обґрунтовані висновки та пропозиції. Здобувачі вищої освіти мають достатню теоретичну і практичну підготовку.

Кваліфікація професорсько-викладацького складу ТДАТУ, його матеріально-технічна база, методичне забезпечення освітнього процесу дозволяють вести якісну підготовку фахівців у відповідності з кваліфікаційними вимогами щодо підготовки здобувачів  першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальностей  241 Готельно-ресторанна справа  та 181 Харчові технології факультету агро-технологій та екології ТДАТУ.