Студенти третього курсу спеціальності 181 Харчові технології 31ХТ та 2с(ФМБ) ХТ груп мали можливість поглибити свої знання з дисципліни “Товарознавство харчових продуктів” завдяки цікавим лекційним заняттям, проведеним в рамках асистентської практики здобувача вищої освіти доктора філософії. Лекції на тему “Упаковка харчових продуктів, її роль у торгівлі” Групова упаковка. Тара-обладнання”, провели аспіранти Микита Семенов та Владислав Кучерявий, керівник к.с.г.н., доцент Кюрчева Л.М.
Під час заняття майбутні фахівці детально розглянули ключове значення упаковки не лише для збереження якості та безпечності харчових продуктів, але й як важливого елементу маркетингу та торгівлі. Були висвітлені основні функції упаковки, види групової упаковки, тощо.
У навчанні, такі заходи дозволяють аспірантам набути необхідного педагогічного досвіду, а студентам — отримати актуальні знання, безпосередньо від молодих науковців, які активно інтегруються у професійне середовище. Студенти високо оцінили практичну спрямованість викладеного матеріалу та можливість обговорити сучасні тенденції у сфері пакування.




