Гостьова лекція експерта Павла Булгакова: як технології зберігання овочів можуть приносити прибуток

10 листопада на кафедрі технології консервування НУХТ відбулася гостьова лекція на тему: «Чому технології зберігання важливі і як на цьому заробити?». Захід проходив онлайн у форматі Zoom і зібрав велику кількість зацікавлених слухачів, серед яких були студенти, викладачі та фахівці галузі.

👨‍🏫 Спікером виступив Ph.D., старший викладач кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету ім.Дмитра Моторного — Павло Булгаков . Він є експертом з багаторічним досвідом у сфері зберігання плодовоовочевої продукції, активно консультує аграріїв щодо оптимальних методів зберігання, допомагаючи підвищити якість продукції та мінімізувати втрати.

📌 У програмі лекції було висвітлено:

Як правильно обрати метод зберігання;

Які витрати супроводжують цей процес;

На що варто звертати увагу при виборі обладнання;

Як уникнути температурних втрат і зробити овочі ексклюзивним продуктом;

Як на практиці впровадити інноваційні технології зберігання.