22 липня 2025 року відбувся захист дисертації в разовій спеціалізованій вченій раді з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії  Павла БУЛГАКОВА з галузі знань 18 Виробництво та технології за спеціальністю 181 Харчові технології. Тема дисертації – «Удосконалення технології зберігання спаржі з використанням комбінованого біополімерного покриття». Науковий керівник – доктор технічних наук, професор, професор кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічого університету імені Дмитра Моторного Олеся ПРІСС.

Колектив кафедри щиро вітає Павла БУЛГАКОВА та його керівника д.т.н., професора Олесю ПРІСС з цим значним науковим досягненням та бажає подальших успіхів у науковій та професійній діяльності!