18.02-28.02.2025 р. відбулась атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 – Харчові технології ОПП – Індустрія здорового харчування факультету агротехнологій та екології в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного.

Проведенно захист кваліфікаційних робіт. ГОЛОВА ЕК: ДУДАРЄВ Ігор Миколайович, д.т.н., професор, завідувач кафедри харчових технологій та хімії, Луцький національний технічний університет. Під час захисту кваліфікаційних робіт здобувачі чітко й стисло висвітлити мету досліджень, актуальність теми, результати, сутність та обґрунтованість удосконалених технологій, основні пропозиції і висновки.

Результати ЕК  засвідчують ерудицію здобувачів, знання з теоретичних питань та вміння застосовувати їх в своїй галузі, також більшість магістерських кваліфікаційних робіт відповідають вимогам щодо змісту та оформленню, написані з  дотриманням затвердженого плану, містять матеріали конкретного дослідження теми, мають обґрунтовані висновки та пропозиції. Здобувачі вищої освіти мають достатню теоретичну і практичну підготовку.

Кваліфікація професорсько-викладацького складу ТДАТУ, його матеріально-технічна база, методичне забезпечення освітнього процесу дозволяють вести якісну підготовку фахівців у відповідності з кваліфікаційними вимогами щодо підготовки здобувачів  другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 – Харчові технології ОПП – Індустрія здорового харчування факультету агротехнологій та екології ТДАТУ.