Заняття з дисципліні “Технологія продукції ресторанного господарства” у студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є найулюбленішими.

На цьому тижні студенти-третьокурсники вивчали новий спосіб кулінарної обробки продуктів – фламбування. Це видовищний процес приготування страв з підпалюванням міцних алкогольних напоїв. Яскраве полум’я звільняє страву від спирту, залишаючи специфічний аромат і легкий присмак грилю.

Фламбування є однією з найвищих ступенів кулінарного мистецтва. Майбутні ресторатори, які вже другий рік вивчають технологію приготування ресторанних страв, були у захваті від можливості опанувати техніку flambé.

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.

https://youtu.be/tYMdtcL5m0w