7 грудня 2018 р. викладачі кафедри ХТтаГРС разом зі студентами спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» відвідали Форум виробників харчової продукції «Сертифікація як елемент стабільних продажів», організований Інститутом підвищення кваліфікації ТДАТУ та ІКЦ «Агро Таврія» з «Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва».
У цьому заході взяли участь провідні фахівці, які представляють передових вітчизняних і зарубіжних виробників харчової продукції, представники спеціалізованих науково-дослідних і вищих навчальних закладів, органів з сертифікації продукції та послуг.
Проведення форумів такого рівня дає можливість студентам отримати зворотний зв’язок з виробниками, узнати про нововведення в сертифікації продуктів, почути про реалії та майбутнє виробника харчової продукції в Україні. В своїх доповідях представники органів з сертифікації поділилися передовим досвідом в освоєнні нових стандартів.
З огляду на актуальність питань і проблем, піднятих на форумі, викладачі кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи висловлюють подяку всім учасникам і організаторам конференції за проведення і підтримку даного заходу!


