Важливою ланкою в освітньому процесі в ТДАТУ є викладацький потенціал як один з основних ресурсів підготовки кваліфікованих кадрів. Готельно-ресторанна справа як елемент індустрії гостинності тісно пов’язана з людськими ресурсами, тому потребує професіоналів для викладання навчальних дисциплін.

Пашук Галина Вікторівна – досвідчений фахівець в сфері громадського харчування, спеціаліст вищої категорії, виробничник з багаторічним стажем і досвідом власника ресторанного бізнесу – ділиться своїми знаннями та практичними навичками зі студентами, що забезпечує формування в них «hard skill competencies» з фахової діяльності. Студенти-ресторатори та майбутні технологи харчових виробництв під її керівництвом опановують секрети професійної кулінарії на дисциплінах «Технологія продукції ресторанного господарства», «Кондитерське та пекарське мистецтво» і «Технологія кулінарної продукції».

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.