Докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри біохімії, мікробіології та гігієни харчування ХДУХТ, директорка громадської організації “Харчування та якість життя” ЄВЛАШ Вікторія Владленівна провела 22 лютого 2022 р. гостьову лекцію на тему «Здорове харчування, як складова культура особистості» для здобувачів вищої освіти рівня бакалавр та магістр спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» ТДАТУ імені Дмитра Моторного.
Ключова увага була приділена аналізу стану харчування студентів. В ході жвавої дискусії з молоддю пані Вікторія надала рекомендації, як дотримуватися принципів раціонального харчування, розповіла студентам про особливості, переваги та недоліки сучасних дієт.
Інформація, що прозвучала під час гостьової лекції, була дуже актуальною, оскільки сьогодні раціон харчування населення все більше перестає відповідати нормам дієтології. Вікторія Владленівна орієнтувала молодь на здорове харчування та надала їм для цього ефективні інструменти.
Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.

