На базі лабораторії харчування ТДАТУ імені Дмитра Моторного для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проводяться захоплюючі гастрономічні заходи, під час яких молодь знайомиться з кулінарними традиціями країн світу і власноруч створює кулінарні шедеври.
Цього разу на лабораторному занятті з дисципліни «Етнічні кухні» к.т.н., доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Олена Віталіївна Григоренко познайомила студентів із розмаїттям кулінарних виробів країн Скандинавії, Англії, Чехії, Республіки Гаваї. Студенти навчились готувати чеський суп “Зельнячка”, скандинавські фрикадельки з вершковим соусом, гавайські бургери, англійські скони на десерт.
Заняття пройшло дуже захопливо, молодь із задоволенням вивчила технології приготування нових страв, а в кінці поласувала приготованими стравами.
Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.











