0-02-05-b3a4c2c3b66fa87b844073b7c0b217129b73ec67484d0b114fdd08d1a68dbb16_5b9e38a063a37719
УСПІШНО ПРОВЕДЕНА ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «НОВАЦІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ, ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»

23 листопада 2021 року на базі двох кафедр: «Харчові технології та готельно-ресторанна справа», а також «Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика», за співучасті громадської організації «Інтеркультурне гастрономічне коло» відбулась ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв». В інтернет-конференції взяли участь 107 науковців з 14 вітчизняних та закордонних […]

0-02-0a-00413fcd48f601cb3e58170d2d283a17f6e2f59406d04af460ee12f3881b7588_e3531c121d94e740
ВІТАЄМО ДІАНУ ШЕХОВЦОВУ З ПРИЗНАЧЕННЯМ ІМЕННОЇ АКАДЕМІЧНОЇ СТИПЕНДІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1036 від 29.09.2021 Діані Шеховцовій, студентці 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», за високі досягнення в навчанні та науковій роботі призначено стипендію Верховної Ради України у 2021-2022 навчальному році. Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає Діану та бажає нових перемог, високих показників у навчанні […]

Щорічна науково-технічна конференція студентів і магістрантів на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи

17 листопада 2021 р. в рамках проведення щорічної науково-технічної конференції студентів та магістрантів ТДАТУ на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулося засідання секції “Харчові технології та готельно-ресторанна справа”. Згідно програми конференції були заслухані змістовні доповіді, які доповнювали цікаві презентації і були присвячені удосконаленню харчових технологій та інноваційному розвитку готельно-ресторанної справи. Кращою доповіддю за підсумками […]

0-02-0a-35bba8a87eeb4fd2bda8401cfa0e69af5bd3928217c175af93303529d2ebd160_b8178d467d780f70
ЦИКЛ ГОСТЬОВИХ ЛЕКЦІЙ НА ТЕМУ «УКРАЇНСЬКА ГАСТРОСПАДЩИНА ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ»

Для студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» регулярно проводяться зустрічі з представниками сфери гостинності та організуються гостьові лекції. Мета таких зустрічей полягає у безпосередньому спілкуванні з практиками, знайомстві з досвідом фахівців для отримання професійних навичків hard skills. 10 та 11 листопада для студентів обох спеціальностей було проведено гостьові онлайн-лекції, присвячені темі: «Українська гастроспадщина через […]

0-02-05-5bb647c6840be99178a89bd6b6459300b2863de334c658e77176c22c7a6da27a_bad3ec650ae99b66
ВІДКРИТЕ ОНЛАЙН-ЗАНЯТТЯ З ТЕХНОЛОГIЇ М’ ЯСА, М’ЯСОПРОДУКТIВ ТА РИБИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

В даний час у зв’язку з переходом на нові стандарти освіти зростають вимоги до професійної кваліфікації навчально-педагогічних працівників. З метою підвищення рівня професійної майстерності, вивчення та поширення інноваційних методів та прийомів викладання на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи систематично проводяться відриті заняття в рамках годин, відведених навчальним планом на вивчення дисциплін відповідно до затвердженого […]

0-02-05-fba28a2ae39f509985ff6c87559fa6d882d11cad8178407d34e61f39a040d57d_eac17f5bfc2085f7
Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає працівників харчової промисловості з професійним святом!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, СТУДЕНТИ, ВИПУСКНИКИ! Прийміть наші щирі вітання з професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Бажаємо вам зустріти професійне свято з гарним настроєм і переконливою впевненістю у нових трудових здобутках! Успіхів вам в освоєнні інноваційних харчових технологій! Примножуйте свій виробничий потенціал! Добра, злагоди, благополуччя вам і вашим родинам! Здорового, повноцінного, збалансованого і насиченого життя!

0-02-0a-00124acf8a92530bc3cae73963157ce8b8d28755a4c2d116aed02271628fc262_3b21b6a2cdb92081
Навчання за програмою подвійного диплому в Університеті туризму та екології в м. Суха Бескидська, Польща

В стінах Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного 8 жовтня 2021 року було організовано зустріч представників Вищої школи туризму та екології Польського університету в Сухій Бескидській з викладачами та здобувачами вищої освіти спеціальностей готельно-ресторанна справа, економіка, туризм, екологія та комп’ютерні науки. Під час заходу було презентовано можливості та умови навчання за програмою подвійного диплому […]

0-02-05-fe2d8463ca0c809eecfe756edc85b0081bc34a0c5bbbc00194e56627184e7bcf_896cfa678d145890
Дуальне навчання здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності готельно-ресторанна справа

Дуальна форма навчання в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного здійснюється відповідно до «Положення про порядок організації та проведення дуальної форми навчання» згідно з Законом України «Про освіту», Національною стратегією розвитку освіти в Україні на 2012-2021р.р., Концепцією підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти (схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2018 р. […]

0-02-05-83bfafc29e9c296afa82fa634ee8bd293fb635ee1594ccb08d0a790dab94d45a_13a7df4045044c06
Профорієнтаційна діяльність кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи

30 вересня з метою проведення профорієнтаційної роботи доцент факультету АТЕ Аліна Кулик (кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи) та механіко-технологічного факультету Терещенко Марина (Кафедра технічної механіки та комп’ютерного проектування імені професора В.М. Найдиша) відвідали Якимівську об’єднану територіальну громаду. Відбувся виїзд до наступних навчальних закладів: –    КЗ Чорноземненська ЗОШ І-ІІІ ступенів; –    КЗ Переможненська гімназія І-ІІІ […]

11
Презентація освітньої програми 181 «Харчові технології»

Освітня програма – єдиний комплекс освітніх компонентів (предметів вивчення, дисциплін, індивідуальних завдань, контрольних заходів тощо), спланованих і організованих для досягнення визначених результатів навчання, а також набуття компетентностей, якими повинен оволодіти здобувач вищої освіти. Освітній процес у закладі вищої освіти об’єднує різні напрямки, а саме навчальну роботу, виховну та наукову, які реалізуються під час навчання за […]