15 грудня 2022 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня з гарантом освітньої програми «Харчові технології» Мариною СЕРДЮК, а також представниками робочої групи.
Здобувачі вищої освіти були ознайомлені з результатами моніторингу оцінювання якості освітньої програми, освітнього процесу та академічної доброчесності в університеті за 2020-2021 н.р.
В ході обговорення піднімалися питання удосконалення освітньої програми, її практичної спрямованості; підвищення якості освіти та освітньої діяльності, формування в університеті культури якості, як основи конкурентоспроможності університету та його випускників; навчального навантаження з метою покращення сприйняття студентською спільнотою; вирішення питання вільного вибору дисциплін поза межами своєї спеціальності здобувачами вищої освіти; систематизації проведення семінарів щодо академічної доброчесності у системі внутрішнього забезпечення якості вищої освіти ТДАТУ.
Результати обговорення будуть враховані в подальшій роботі.





