Освітня програма – це документ, що визначає вимоги до рівня освіти студентів, перелік навчальних дисциплін і логічну послідовність їх вивчення, кількість кредитів ЄКТС, а також очікувані результати навчання (компетентності), якими повинен оволодіти здобувач вищої освіти. Освітній процес у закладі вищої освіти об’єднує різні напрямки, а саме навчальну роботу, виховну та наукову, які реалізуються під час навчання за освітньо-професійною програмою.
У здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на лекції з дисципліни «Вступ до фаху та основи гостиності» відбулась презентація Освітньої програми 241 «Готельно-ресторанна справа».
Гарант ОП доктор технічних наук, професор Олеся ПРІСС розповіла про особливості освітньої програми, мету, освітні компоненти, які сприяють формуванню загальних та фахових компетентностей, а також допомагають досягти програмних результатів навчання. Освітня програма орієнтована на спеціальну підготовку фахівців, що здатні швидко адаптуватись у сучасній готельно-ресторанній сфері.
Гарант наголосила на важливості формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти, яку вони реалізують протягом навчання в університеті та звернула увагу на нові підходи до впровадження студентоцентрованого навчання в освітній процес.
Інформаційний супровід:
ас. кафедри ХТ та ГРС Алла АНГЕЛОВСЬКА



