На кафедрі харчових технологій і готельно-ресторанної справи відбулася перша зустріч щойно зарахованих здобувачів освіти з гарантом освітньо-професійної програми «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво».

Гарант програми, доцент кафедри, доктор філософії з харчових технологій Гончар Юлія Миколаївна, привітала студентів із початком навчання у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного та ознайомила їх із основними положеннями освітньо-професійної програми.

Під час зустрічі гарант:

  • представила зміст освітньої програми, її мету, програмні компетентності та очікувані результати навчання;
  • презентувала перелік компонентів ОПП та їх логічну послідовність;
  • пояснила структуру та призначення структурно-логічної схеми освітньої програми;
  • продемонструвала, де знайти та як користуватися Графіком навчального процесу на 2025–2026 н.р.,
    Навчальним планом на 2025–2029 рр. для спеціальності «Харчові технології», а також Розкладом навчальних занять.

Зустріч мала на меті допомогти першокурсникам краще орієнтуватися в організації освітнього процесу, зрозуміти структуру своєї програми навчання та усвідомити можливості, які вона відкриває для професійного розвитку майбутніх фахівців харчової галузі.