В перший день вересня на лабораторних заняттях з дисципліни «Технологія продукція ресторанного господарства» третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» вивчали розмаїття кулінарних виробів з риби.

Студенти самостійно по технологічним картам приготували шніцель рибний натуральний та рибу, смажену в тісті. Смачні результати командної роботи із задоволенням дегустували всією групою, показники якості готових страв відобразили у звіті з лабораторної роботи.

 

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.

 

0-02-05-e226768f9ddb5fa5e6a9659d1fb7b8f35a343d0802dd3e7931c6438845fb7467_b467d359 0-02-05-73c27b1f70124d39a764ba34e26b3a6b42f036fdf24174f2f1fa5f52570a8f84_40a01c0d 0-02-05-1fbb44ce4ebf504a883c4910817b3ff61dfe511174dddfe2b5da7e6043c5e932_97145d7b 0-02-05-565cad636781be6b3700b0d9a080e0700f3164a72e2787cdc0c12ee2f9598187_56bcbe27 0-02-05-b1c4b2c96cd4ca5632460491391443dc19562fee9fddc0206dcbd97c1c73da69_85cbfffd 0-02-05-2f79efa9fd2f85855bb3113d8aaf76b2bf0e74b842e39c901938326fae6b1a2d_21daa6e1 0-02-05-f4b81dcfe578e6112a4134ff79442ed49bdd02678511c081ffaf760a78b83d4f_d414db5c