17 листопада 2021 р. в рамках проведення щорічної науково-технічної конференції студентів та магістрантів ТДАТУ на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулося засідання секції “Харчові технології та готельно-ресторанна справа”.
Згідно програми конференції були заслухані змістовні доповіді, які доповнювали цікаві презентації і були присвячені удосконаленню харчових технологій та інноваційному розвитку готельно-ресторанної справи.
Кращою доповіддю за підсумками конференції була визначена наступна: “Обґрунтування тривалості виготовлення грибної начинки для борошняних виробів”, доповідач Вакасова К. А., 41 ХТ. Керівник: к. с.-г. н., доц. Бандура І. І. За результатами проведеної конференції планується видання збірника тез доповідей студентів і магістрантів.
Тарасенко В. Г., доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи





