Вересневі лабораторні роботи з дисципліни «Технологія продукція ресторанного господарства» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» присвячені технології приготування холодних страв і закусок.

Студенти-ресторатори 2 і 3 курсів відпрацювали рецептуру та технологію приготування холодних закусок:

– креветки фрі;

– салат-коктейль з креветками;

– салат-коктейль з куркою, огірком і ананасом;

– десертний салат-коктейль з фруктами.

В ході лабораторних робіт були вивчені правила оформлення, подачі, реалізації і зберігання готових страв.

Студенти із задоволенням оцінили показники якості власноруч приготовлених закусок. За результатами роботи були складені звіти.

 

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.

 

0-02-05-4a012c37ec2744f45518ccf2c4cfb22269ec859797e7c89d941c8e83329c5e31_2098da40 0-02-05-d78f2dabce313c0204aef7935d02248ffab4e971280f3510c3b3df61f6dd4e3f_28062f67 0-02-05-d5e81954f76a0e8736027abce66f7211cdeeacdf01705a7e3eb7b396f123ee4a_baad4428 0-02-05-9b942c5e423d9fccda88fe4c29cccdb8ab32d3761415ef1f6b6f45ffc478da4f_d643083a 0-02-05-53024cf40e0b15c9b436d0bdddc294018390390998db73593d0891bd0e6b6bf5_81b76b06 0-02-05-456aebae18484377c23019519ab00469623032d879d544a4f4596ab636cbe4dc_a463f487

 

0-02-05-f627f343f55aee75dbed2db681999d1af7b0b4714349563962c5411eb779de89_7a75e86b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0-02-05-42c3381a370b2bbadaebc3d81079af4c0050c9dcb7d7180ea0266b3a0ec6a446_c7fee19a0-02-05-4367347cf32169c90960ab9a8ba1ffba16a3e6ab7035ff2e46b57bff71736145_6c06c213