Вересневі лабораторні роботи з дисципліни «Технологія продукція ресторанного господарства» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» присвячені технології приготування холодних страв і закусок.
Студенти-ресторатори 2 і 3 курсів відпрацювали рецептуру та технологію приготування холодних закусок:
– креветки фрі;
– салат-коктейль з креветками;
– салат-коктейль з куркою, огірком і ананасом;
– десертний салат-коктейль з фруктами.
В ході лабораторних робіт були вивчені правила оформлення, подачі, реалізації і зберігання готових страв.
Студенти із задоволенням оцінили показники якості власноруч приготовлених закусок. За результатами роботи були складені звіти.
Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.









