Вступ до аспірантури – це важливий крок для будь-якого студента, який хоче працювати в галузі науки та досліджень. Важливо розуміти, що наукова робота – це довгостроковий процес, який вимагає від дослідника високого рівня мотивації та наполегливості. Тому, для того, щоб стати успішним науковцем, важливо мати чітке розуміння своїх наукових інтересів та мети. Майбутні аспіранти спеціальності «Харчові технології» успішно склали фаховий іспит. Відповіді слухала досвідчена, об’єктивна та орієнтована на розвиток та підтримку молодих дослідників комісія, на чолі з проректором з наукової роботи д.т.н., професором Анатолієм Івановичем Панченком. Він зазначив, що сьогодні наукові дослідження в харчових технологіях спрямовані на досягнення Цілей Сталого Розвитку та підвищення стійкості продовольчих систем, які стали дуже вразливими на тлі російської воєнної агресії і побажав майбутнім аспірантам успіхів і у дослідницькій роботі і впевненості у своєму виборі.
Гарант освітньо-наукової програми програми “Харчові технології” представила програму та розповіла першокурсникам про особливості її реалізації в сучасних умовах.

