• en 
    • uk 
  •  
  •  
  •  
  •  
Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Про кафедру
    • Історія кафедри
    • Сторінка завідувача
    • Положення про кафедру
    • Моніторинг оцінювання академічної доброчесності
    • Контакти
    • Галерея
  • Новини
  • Склад кафедри
  • Навчання
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Дисципліни. Готельно-ресторанна справа (ОПП 2021)
    • Дисципліни. Харчові технології (Бакалавр)
    • Дисципліни. Індустрія здорового харчування (Магістр)
    • Дисципліни, що викладаються на інших освітніх програмах
    • Дисципліни. Харчові технології (Доктор філософії)
    • Результати анкетування з вибіркових компонентів ОПП
    • Посібники та підручники
    • Олімпіади
    • Кураторство
    • Взаємовідвідування занять
    • Відкриті заняття
    • Обговорення відкритих занять
    • Кваліфікаційні роботи
    • Курсові роботи та проекти
    • Дуальне навчання
    • Практика
  • Наука
    • Розробки кафедри
    • Проекти кафедри
      • Громадська організація «Інтеркультурне гастрономічне коло»
    • Наукові гуртки
    • Науково-практичні заходи
    • Статті викладачів
    • Співпраця
    • Звіти з науки
  • Лабораторії кафедри
    • Навчальна лабораторія «Навчальне кафе»
    • Спеціалізована навчальна лабораторія «Ресторанної справи»
    • Навчально-наукова лабораторія «Технологія продукції ресторанного господарства»
    • Навчально-наукова лабораторія біохімічних досліджень
    • Лабораторія мікробіологічних досліджень
    • Лабораторія культивування їстівних грибів
    • Навчально-наукова лабораторія бродильних виробництв
    • Лабораторія зберігання плодів та овочів
    • Лабораторія організації харчування
    • Навчальний готель
    • Філія кафедри на виробництві “Міжнародний навчально-оздоровчий центр “Роста”
  • Абітурієнту
  • Конференції
    • 2021 ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
      • Матеріали конференції
      • Сертифікати учасників конференції
      • Організаційний комітет конференції
    • 2020 Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
      • Матеріали конференції
      • Сертифікати учасників конференції
      • Організаційний комітет конференції
    • 2019 ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»
    • 2018 Міжнародна науково-практична конференція «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства»
      • Матеріали конференції
      • Організаційний комітет конференції
  • Стажування та підвищення кваліфікаціїї викладачів кафедри
  • Міжнародний напрямок роботи кафедри
    • LearnSave

Викладачі кафедри ХТГРС взяли участь у гастрономічному заході від Асоціації шеф-кухарів України

20.11.2025

18 листопада у Києві, відбувся масштабний захід, організований Асоціацією шеф-кухарів України, участь у якому взяли викладачі кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ.

🔍 Програма заходу включала:

Унікальні майстер-класи від провідних шеф-кухарів України;

Практичні поради щодо розвитку та оптимізації роботи закладів ресторанного господарства;

Експертні семінари з інноваційних гастрономічних підходів;

Можливість нетворкінгу з лідерами галузі.

👨‍🍳 Серед спікерів заходу: Вікторія Науменко, Євген Комаров, Михайло Поплавський, Асмік Гаспарян, Юрій Діденко, Олександр Ярош.

👥 Від кафедри участь у заході взяли:

Колісниченко Т. О. — кандидат технічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми «Індустрія здорового харчування»;

Пріс О. П.— доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри «Харчові технології та готельно-ресторанна справа»;

Четверікова Я. С.— асистент кафедри ХТГРС.

Чим це корисно для кафедри та університету?

✅ Професійний розвиток викладачів
Майстер-класи та семінари від топових шеф-кухарів дозволяють викладачам тримати руку на пульсі гастрономічних інновацій та вдосконалювати власну професійну компетентність.

✅ Актуалізація освітнього контенту
Отримані знання та досвід дають змогу оновлювати навчальні програми відповідно до сучасних вимог ресторанного бізнесу та кулінарних трендів.

✅ Зв’язок із галуззю
Подібні заходи сприяють налагодженню контактів із практиками, потенційними роботодавцями й партнерами, що відкриває нові можливості для студентів.

✅ Інтеграція сучасних технологій у навчання
Нові підходи до приготування, презентації та організації харчування можуть бути адаптовані в рамках лабораторних занять і виробничих практик.

✅ Підвищення іміджу університету
Активна участь у національних заходах підвищує репутацію закладу вищої освіти як сучасного, інноваційного і конкурентоспроможного.

 

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Читайте також

Співпраця спеціальності “Готельно-ресторанна справа” та ТОВ “Сервіо Софт”
5258080516785771150
Гостьова лекція експерта Павла Булгакова: як технології зберігання овочів можуть приносити прибуток
1
Аспіранти другого року навчання провели заняття для студентів спеціальностей G13 «Харчові технології» та J2 «Готельно˗ресторанна справа та кейтеринг»

Навігація публікації

Співпраця спеціальності “Готельно-ресторанна справа” та ТОВ “Сервіо Софт”

Ми в соцмережах

Архів

Категорії

  • Без категорії (293)
  • Новини (23)

Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Інтеркультурне гастрономічне коло Академічна доброчесність Виховна робота Наукові гуртки Олімпіада якість освіти
© 2025. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи. Всі права захищені.
  • Головна
  • Карта сайту
  • Умови використання
  • Доступ до публічної інформації