Неповторну новорічну атмосферу створювали та дарували своїм друзям викладачі та студенти кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи.

На кафедрі впродовж грудня було проведено декілька новорічних майстер-класів. На першому з них молодь взяла участь у важливому етапі підготовки до новорічної урочистості – сервіруванні святкового столу, яке відбувалось у спеціалізованій навчальній лабораторії «Ресторанної справи». Впродовж заходу студенти ознайомилися з сучасними дизайн-трендами щодо колірної гами, декору, посуду та правильного розташування столових приладів.

Наступний майстер-клас був присвячений приготуванню новорічних пряників. Студенти ознайомилися з рецептурою та технологією приготування святкових ласощів, популярними техніками розпису пряників айсингом, декору поверхні намистинками, навчилися працювати з усіма необхідними інструментами для оформлення смаколиків у вигляді різдвяного пряникового чоловічка, ялинки, будиночка тощо.

Впродовж цих заходів студенти отримали додаткові навички створення новорічного настрою і зрозуміли, як перетворити свято на справжню казку! Приготовані ласощі були подаровані друзям кафедри ХТтаГРС на знак пошани та любові.

Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає всіх з Новорічними святами! Нехай Новий 2022 рік буде казковим, ароматним, смачним та солодким! Бажаємо Вам цілого снігопаду чудес у наступному році, веселого, душевного свята та відмінних канікул! Усього Вам доброго у Новому році! Зі святом!