На засіданні кафедри Харчових технологій та готельно-ресторанної справи, яке відбулося 14.08.24 р. заслухали чергові звіти аспірантів про виконання наукової складової освітньо-наукової програми.
Слухали звіт по виконанню наукової складової аспіранта Павла Булгакова за темою дисертаційного дослідження “Удосконалення способу зберігання спаржі за використання антиоксидантів”, аспіранта Олександра Сокота за темою – “Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробки”, аспіранта Антона Ткаченко з темою – “ Удосконалення технології зберігання екзотичних грибів видів lentinula edodes Pegler та calocybe Indica Purkay”, Олександра Яковера – «Удосконалення технології зберігання шпинату з використанням антиоксидантних композицій» та аспірантів, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях.
Провідні науковці кафедри ХТГРС заслухали представлені аспірантами матеріали, порівняли отримані досягнення із запланованими задавали питання стосовно отриманих результатів. Кафедра прийняла рішення затвердити звіти всіх здобувачів третього освітньо-наукового рівня та побажала подальшої плідної роботи.









