28 лютого 2025 року на засіданні кафедри Харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулося заслуховування чергових звітів аспірантів щодо виконання наукової складової освітньо-наукової програми.

Аспіранти представили свої дослідження з актуальних питань у сфері харчових технологій, зокрема:

Павло Булгаков – “Удосконалення способу зберігання спаржі за використання антиоксидантів”;
Олександр Сокот – “Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробки”;
Антон Ткаченко – “Удосконалення технології зберігання екзотичних грибів видів Lentinula edodes Pegler та Calocybe Indica Purkay”;
Олександр Яковер – “Удосконалення технології зберігання шпинату з використанням антиоксидантних композицій”;
Микита Семенов – “Удосконалення технології виробництва дегідрованих напівфабрикатів”;
Денис Сердюк – “Удосконалення технології зберігання напівфабрикатів у напівпроникних пакуваннях”.

Засідання пройшло в конструктивній атмосфері, аспіранти отримали цінні зауваження та рекомендації від викладачів кафедри. Представлені дослідження мають значний науковий та практичний потенціал і сприятимуть розвитку інновацій у сфері харчових технологій. Кафедра прийняла рішення затвердити звіти всіх здобувачів третього освітньо-наукового рівня та побажала подальшої плідної роботи.