25-26 листопада 2021 року в державному біотехнологічному університеті (м. Харків) проходила Міжнародна науково-практична конференція ”Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв”.

Мета конференції – узагальнення результатів наукових досліджень та практичних знань у галузі агропромислових і харчових виробництв, інновацій в технологіях та обладнанні переробних і харчових виробництв; розробки механотронних технічних засобів; оптимізації технологічних систем рослинництва; інновацій інженерії тваринництва і переробці його продукції; новаціям умов та правил стандартизації і сертифікації продукції.

Проблематика конференції: Обладнання та інжиніринг переробних і харчових виробництв; Мехатроніка агропромислового виробництва; Якість, стандартизація та сертифікація; Оптимізація технологічних систем рослинництва; Технології переробних і харчових виробництв. Інновації в інженерії тваринництві і переробці його продукції.

Активну участь в роботі конференції прийняв доцент кафедри МСТТ Олег Болтянський. За результатами роботи конференції випущено збірник матеріалів конференції.

Доцент кафедри МСТТ

Олег БОЛТЯНСЬКИЙ