На минулому тижні на кафедрі Харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбувся круглий стіл, присвячений актуалізації структури і змісту освітньої та освітньо-наукової  програм зі спеціальності 181 «Харчові технології». В роботі круглого столу прийняли участь викладачі ТДАТУ імені Дмитра Моторного, викладачі кафедри технологій і обладнання переробних виробництв Луцького НТУ, а також директор найбільшої маленької пекарні «Урожай» Олексій Пучков.

Учасники круглого столу обговорили шляхи удосконалення освітньої програми з врахуванням досвіду реалізації аналогічних програм в інших закладах вищої освіти та потреб харчових виробництв. Учасники круглого столу обговорили шляхи удосконалення освітніх і освітньо-наукових програм з врахуванням досвіду реалізації аналогічних програм в інших закладах вищої освіти та потреб харчових виробництв. В ході роботи круглого столу розроблено напрямки вдосконалення змісту освітніх і освітньо-наукових програм з Харчових технологій.

Регулярне проведення подібних заходів при розробці освітніх програм сприяє своєчасній актуалізації їх змісту відповідно до вимог ринку праці, забезпечує підвищення якості підготовки кваліфікованих працівників.

Інформаційний супровід: кафедра ХТ та ГРС