Рисунок5
ОЛІЙНИЙ КОД НАЦІЇ: ЗАПОРІЗЬКИЙ ВИРОБНИК РОЗКРИВАЄ БАГАТСТВО НАТУРАЛЬНИХ СМАКІВ ТА КОРИСТІ

25 квітня 2025 року здобувачі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» мали унікальну можливість поспілкуватися з Євгеном Довгалем – засновником та власником родинного виробництва справжніх живих олій «Kraft Oil». Під час зустрічі Євген поділився власним досвідом започаткування та розвитку крафтового виробництва живих олій. Він розповів про перші кроки, труднощі, з якими довелося зіткнутися, та ключові […]

Рисунок6
Відбувся міжнародний семінар для наукових керівників аспірантів

27 березня 2025 року викладачі та наукові керівники кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ взяли участь у міжнародному онлайн-семінарі «Internationalising the doctoral experience – supervisors’ experiences and advice», організованому підрозділом з навчання та цифровізації (EPU) у форматі Zoom. Семінар відбувся за сприяння шведсько-українського проєкту LEARNSAVE, який в ТДАТУ реалізується кафедрою ХТГРС. Під час заходу […]

Рисунок1
Секційне засідання на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ

У рамках Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного відбулося секційне засідання. Під час заходу студенти та здобувачі освіти представили результати своїх наукових досліджень, поділилися інноваційними підходами до розвитку харчової галузі та готельно-ресторанного бізнесу. Учасники активно обговорювали сучасні виклики та шляхи їх […]

5431862787728076193 (1)
Студенти спеціальності спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» зустрілися з успішною рестораторкою

28 березня 2025 року студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» мали унікальну можливість поспілкуватися з успішною підприємницею, власницею популярного ресторану швидкого харчування Єлизаветою Лупинос. Під час зустрічі гостя поділилася цінним досвідом створення власного бізнесу, розкрила секрети успішного функціонування ресторану та розповіла про виклики, з якими довелося зіткнутися на шляху до успіху. Вона зазначила, що […]

Атестація магістрів зі спеціальності “Харчові технології” у ТДАТУ: успішний захист кваліфікаційних робіт

18.02-28.02.2025 р. відбулась атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 – Харчові технології ОПП – Індустрія здорового харчування факультету агротехнологій та екології в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного. Проведенно захист кваліфікаційних робіт. ГОЛОВА ЕК: ДУДАРЄВ Ігор Миколайович, д.т.н., професор, завідувач кафедри харчових технологій та хімії, Луцький національний технічний університет. Під […]

481215923_939150525089622_7565901021219946185_n
Викладач кафедри ХТГРС Денис Катюха увійшов до Ради волонтерів та благодійників при Волинській ОДА

Голова громадської організації «Азовська гостинність» та викладач кафедри харчових технологій і готельно-ресторанної справи Денис Катюха став членом Ради волонтерів та благодійників при Волинській обласній державній адміністрації. Установчі збори Ради відбулися у Волинській ОДА, де було затверджено склад із 57 представників волонтерських та благодійних організацій, які подали заявки у визначені терміни. Мета створення Ради – координація […]

481149469_1366659467684955_322382592264817983_n
Викладач кафедри ХТГРС взяв участь у стратсесії щодо розвитку внутрішнього туризму Нововолинська

Викладач кафедри харчових технологій і готельно-ресторанної справи, Денис Катюха, взяв участь у стратегічній сесії щодо створення туристичної мапи внутрішнього туризму «нетуристичного» Нововолинська. Захід об’єднав експертів та зацікавлених осіб для обговорення потенціалу міста та шляхів його розвитку як туристичної дестинації. Під час сесії було піднято питання унікальності Нововолинська. Це єдине місто області, що зберегло у своїй […]

5334842040606913222
Звіт аспірантів кафедри “Харчових технологій та готельно-ресторанної справи”

28 лютого 2025 року на засіданні кафедри Харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбулося заслуховування чергових звітів аспірантів щодо виконання наукової складової освітньо-наукової програми. Аспіранти представили свої дослідження з актуальних питань у сфері харчових технологій, зокрема: Павло Булгаков – “Удосконалення способу зберігання спаржі за використання антиоксидантів”; Олександр Сокот – “Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням їстівних […]

Рисунок1
Обговорення освітніх програм з академічною спільнотою

Колектив кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного в рамках моніторингу освітніх програм за спеціальністю G13  “Харчові технології” щорічно проводить зустрічі зі стейкхолдерами. Вже доброю традицією обговорення освітніх програм з нашими колегами з інших закладів вищої освіти.  Цього року онлайн-зустріч, котра відбулася 11 лютого 2025 року для обговорення освітніх […]

Рисунок111
Навчання аспірантів у казахській зимовій школі з питань сталого розвитку та ESG

Аспіранти кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного пройшли навчання  у зимовій школі «Сталий розвиток та ESG: стратегії для сучасного бізнесу» , котру організував Казахський державний аграрний дослідницький університет. Навчання проходило в онлайн-форматі з 27 січня по 7 лютого 2025 року та охоплювало ключові аспекти впровадження принципів сталого розвитку […]