4
Здобувачі заочної форми навчання ТДАТУ успішно захистили кваліфікаційні роботи зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

09.06.2025 р. відбулось проведення державної атестації  (проведення захисту кваліфікаційних робіт) для здобувачів заочної форми навчання ННІ ЗУП першого ( бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальностs  241 Готельно-ресторанна справа.  ГОЛОВА ЕК: заступник директора ТОВ «ОПТІМА ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ»  ПРОКОПЕНКО  Станіслав Андрійович За результатами  захисту кваліфікаційних робіт  можна зробити  висновок, що здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно представили […]

1
ВІД СТУДЕНТКИ ДО ДИРЕКТОРА: ПИШАМОСЯ УСПІХОМ ТА НОВОЮ СПІВПРАЦЕЮ

22 травня 2025 року у Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного підписав черговий договір про співпрацю з ФОП «Лупинос Є.О.», яка нещодавно відкрила кав’ярню «Лізабон by Lupynos» у центрі Запоріжжя. Ця подія є надзвичайно важливою для університету, адже директоркою цього підприємства є студентка ТДАТУ спеціальності «Готельно-ресторанна справа»! Для університету це не просто черговий договір. […]

Blue Minimalist Certificate Of Achievement-7
Викладачі кафедри стали членами громадської організації «Азовська гостинність»

Із приємністю повідомляємо, що викладачі нашої кафедри — Прісс О.П., Гончар Ю.М., Кюрчева Л.М., Колісниченко Т.О. та Тараненко Г.Г. — приєдналися до громадської організації «Азовська гостинність». ГО «Азовська гостинність» — незалежна неприбуткова організація, яка об’єднує учасників туристичного сектору Мелітопольського району, включаючи готелі, курортні заклади, ресторани, туристичні агенції, а також науковців і освітян, що готують майбутніх […]

“Золото” науковиці ТДАТУ на міжнародних практичних і показових кулінарних змаганнях Emirates Salon Culinaire

Доцентка кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Тетяна Колісниченко отримала золоту медаль у Emirates Salon Culinaire (ESC). Emirates Salon Culinaire (ESC) – це серія практичних і показових кулінарних змагань, участь в яких відкрита для професійних шеф-кухарів, кондитерів, кухарів і пекарів, який був організований Кулінарною гільдією Еміратів і схвалений Worldchefs, Emirates […]

Рисунок5
ОЛІЙНИЙ КОД НАЦІЇ: ЗАПОРІЗЬКИЙ ВИРОБНИК РОЗКРИВАЄ БАГАТСТВО НАТУРАЛЬНИХ СМАКІВ ТА КОРИСТІ

25 квітня 2025 року здобувачі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» мали унікальну можливість поспілкуватися з Євгеном Довгалем – засновником та власником родинного виробництва справжніх живих олій «Kraft Oil». Під час зустрічі Євген поділився власним досвідом започаткування та розвитку крафтового виробництва живих олій. Він розповів про перші кроки, труднощі, з якими довелося зіткнутися, та ключові […]

Рисунок6
Відбувся міжнародний семінар для наукових керівників аспірантів

27 березня 2025 року викладачі та наукові керівники кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ взяли участь у міжнародному онлайн-семінарі «Internationalising the doctoral experience – supervisors’ experiences and advice», організованому підрозділом з навчання та цифровізації (EPU) у форматі Zoom. Семінар відбувся за сприяння шведсько-українського проєкту LEARNSAVE, який в ТДАТУ реалізується кафедрою ХТГРС. Під час заходу […]

Рисунок1
Секційне засідання на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ

У рамках Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного відбулося секційне засідання. Під час заходу студенти та здобувачі освіти представили результати своїх наукових досліджень, поділилися інноваційними підходами до розвитку харчової галузі та готельно-ресторанного бізнесу. Учасники активно обговорювали сучасні виклики та шляхи їх […]

5431862787728076193 (1)
Студенти спеціальності спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» зустрілися з успішною рестораторкою

28 березня 2025 року студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології» мали унікальну можливість поспілкуватися з успішною підприємницею, власницею популярного ресторану швидкого харчування Єлизаветою Лупинос. Під час зустрічі гостя поділилася цінним досвідом створення власного бізнесу, розкрила секрети успішного функціонування ресторану та розповіла про виклики, з якими довелося зіткнутися на шляху до успіху. Вона зазначила, що […]

Атестація магістрів зі спеціальності “Харчові технології” у ТДАТУ: успішний захист кваліфікаційних робіт

18.02-28.02.2025 р. відбулась атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 – Харчові технології ОПП – Індустрія здорового харчування факультету агротехнологій та екології в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного. Проведенно захист кваліфікаційних робіт. ГОЛОВА ЕК: ДУДАРЄВ Ігор Миколайович, д.т.н., професор, завідувач кафедри харчових технологій та хімії, Луцький національний технічний університет. Під […]

481215923_939150525089622_7565901021219946185_n
Викладач кафедри ХТГРС Денис Катюха увійшов до Ради волонтерів та благодійників при Волинській ОДА

Голова громадської організації «Азовська гостинність» та викладач кафедри харчових технологій і готельно-ресторанної справи Денис Катюха став членом Ради волонтерів та благодійників при Волинській обласній державній адміністрації. Установчі збори Ради відбулися у Волинській ОДА, де було затверджено склад із 57 представників волонтерських та благодійних організацій, які подали заявки у визначені терміни. Мета створення Ради – координація […]