Днями на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ ім. Дмитра Моторного спільно з кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи Луцького НТУ було проведено обговорення освітньо-професійної програми зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
В результаті активної дискусії зі спеціалістами ЛНТУ:
– в.о. завідувача кафедри, д. е. н., професором Полінкевич Оксаною Миколаївною;
– к.е.н., доцентом Сидорук Світланою Володимирівною, було обговорено зміст ОПП і напрямки її удосконалення.
Пані Оксана Полінкевич рекомендувала структуризувати каталог з переліком вибіркових дисциплін, запропонувала зручний механізм вибору вибіркових дисциплін, акцентувала увагу на дотриманні співвідношення професійних дисциплін готельного і ресторанного спрямування, а також пояснила особливості складання структурно-логічної схеми послідовності вивчення дисциплін.
Такі спільні міжвузівські заходи дозволяють обмінюватися актуальними знаннями та ділитися досвідом з колегами для подальшого удосконалення освітньо-професійних програм.
Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.



