Народна мудрість є потужним виховним механізмом впливу на формування національної свідомості молоді. Роль національних традицій у вихованні студентства є величезною.

Впродовж навчальної практики студенти 2 і 3 курсів спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» вивчали традиції культури харчування народів світу.

У власних проектах студенти описували кулінарні традиції тієї нації, яка найбільше їх зацікавила. Презентація та захист проектів проходили в online-форматі. Було дуже цікаво дізнатися гастрономічні звички і пристрасті різних народів світу, які складалися впродовж багатьох століть і відображалися у національних кухарських прийомах і рецептурах.

Студенти власноруч готували національні страви відповідно до тематики проекту і в проектах презентували свої фото-звіти з коментаріями щодо особливостей технології приготування. Майбутнім фахівцям індустрії гостинності важливо володіти національними традиціями кулінарного мистецтва, знати його характерні риси та відмінності. Придбання таких навичок має величезне значення в професійній підготовці студентів.

 

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.

 

0-02-0a-7898878dfe6aefb3011232edbddee0702839868666a27d346cd6cd942dd0a278_1f6c18e2 0-02-0a-8f0a1efed6af3144f142b09953cecb618f315c05774043ffe2ca54ae2942649c_dd387f6d 0-02-0a-6679f67f278bc5b3c0c38bdc2b5f6fe7b61d5ef913327332d98b524f2a1b3064_e0974c7d 0-02-0a-6014edbaeec9ebac3086da87257e662bba09c702e6c5f281307949869286a0bb_ca79338d 0-02-0a-58d0abfc68fc71d749eb3ae1c4668c2e7019d3a0b3ccc25999f7138a7c2ac748_69336829 0-02-0a-ad6ed9e886aadc2deb43d33ef003d735262c7c706ed4c9c35138dc059b3ea0c6_f7cfb127