Завідувачка кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи, професор, доктор технічних наук Олеся Петрівна Прісс в прямому ефірі передачі «Споживач має право» загальнонаціонального інформаційно-аналітичного телеканалу «Україна 24» надала практичні рекомендації телеглядачам щодо правильного вибору безпечної та якісної продукції в торгових мережах.

Олеся Петрівна розповіла про особливості хімічної обробки плодоовочевої продукції та розкрила власні критерії вибору якісної вітчизняної та імпортної продукції.

 

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доцент Жукова В.Ф.

 

0-02-0a-cd1c842465ae6e70ae89e9872e7346c51ebf499980c6b4606d74cdb490e69ae4_56eefb45 0-02-0a-84c6fdd6007b68daf328306cd6f6400da7e8b0541fd3f52b55c3b39b9fcc8067_128365cd0-02-0a-14f7a85994648b789a953f698db66d957fff8f1dbae1b4f4a7a60a53bf16e17b_da2c0c29