Обов’язкові компоненти ОП Документи Викладач
1. Цикл загальної підготовки
ОК 1 Філософія науки Силабус к. ф. н., доц. Ісакова Олена Іванівна 
ОК 2 Сучасні методики викладання у вищій школі та педагогічна майстерність Силабус к.п.н., доц. Тараненко Галина Григорівна 
ОК 3 Інтелектуальна власність та захист авторських прав Силабус  д. ф. з пед.н., доц Шлєіна Людмила Іванівна
ОК 4 Іноземна мова для академічних цілей Силабус к.пед.н., доц. Симоненко Світлана Вікторівна 
ОК 5 Управління науковими проєктами та фінансування досліджень Силабус к.е.н., доц. Прус Юрій Олександрович 
2. Цикл професійної підготовки
ОК 6 Сучасні досягнення харчової науки Силабус  д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 7 Методологія науки і методи досліджень в харчових технологіях Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна 
ОК 8 Цифрові технології наукових досліджень Силабус к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна 
ОК 9 Принципи створення інноваційних харчових продуктів та розробки рецептур Силабус к.с.г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
2.1 Практична підготовка
ОК 10 Асистенська практика Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна 

 

Вибіркові дисципліни Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Дисципліни за вибором студента
ВК 1 Антиоксидантні системи і антиоксиданти 5 диф. залік
ВК 2 Їстівні покриття і біодеградабельні плівки 5 диф. залік
ВК 3 Біологічно активні сполуки харчової сировини і продуктів 5 диф. залік
ВК 4 Біохімічні засоби регулювання якості харчових продуктів 5 диф. залік
ВК 5 Сучасні досягнення харчової науки 5 диф. залік
ВК 6 Наукові основи зберігання плодоовочевої продукції 5 диф. залік
ВК 7 Новітні способи зберігання плодоовочевої продукції 5 диф. залік
ВК 8 Полісахариди і біологічно активні сполуки грибів 5 диф. залік
ВК 9 Фітонутрієнти 5 диф. залік
ВК 10 Європейський зелений курс 5 диф. залік
ВК 11 Стійкість продовольчих систем 5 диф. залік